In september start er weer een nieuwe NLP+ Practitioner opleiding

 Er start weer een NLP+ Practitioner,

Module 1 – 30 sept & 1 oktober 2023.

  • Weer grip hebben op je gevoelsleven?
  • Een stevige basis om je communicatie effectief in te zetten?
  • Snel contact maken?
  • Goede communicatie in relaties?
  • Effectief coachen?
  • Innerlijke rust ervaren?
  • Gelukkig voelen?
  • Leven vanuit jouw hart?

Neurolinguïstisch programmeren wordt steeds populairder als hulpmiddel om effectief te communiceren en doelen succesvol te bereiken. NLP is een methodiek die gebruikt wordt voor betere communicatie, training, opleiding en coaching. Het principe ligt in het feit dat aan de hand van de werking van de hersenen op speciale manieren informatie kan worden overgedragen of opgenomen.

NLP geeft je een stevige en brede basis om je communicatie en contacten te verbeteren. Zowel privé als zakelijk merk je het resultaat: je staat steviger in je schoenen, bent zelfverzekerder, weet we je bent en herkent de ander. Hierdoor ga je directer op je doel af, motiveer je medewerkers, communiceer je effectiever en krijg je sneller contact met anderen… oh ja! En je stopt met piekeren en gaat wellicht sinds een lange tijd weer stilte in jezelf ervaren.

De methodiek NLP heeft al miljoenen mensen geholpen om hun angsten te overwinnen, zelfvertrouwen te vergroten, relaties te verrijken en op een fijnere manier succes te bereiken. Het helpt je ook om veel opener met jezelf, je partner, je kinderen en anderen te communiceren.

Gun jezelf dit feest en maak gebruik van onze aanbieding:

Module 1 NLP + Practitioner

De bijdrage voor de introductiemodule is € 320,-

Dit is inclusief manual, lunch, koffie, thee en heel veel plezier.

Betaling is achteraf, na iedere module ontvang je per mail een factuur.

*Betaling in termijnen is mogelijk (mocht het bedrag een uitdaging zijn, neem dan even contact op)

Deze training vindt plaats op zaterdag 1 september en zondag 1 oktober 2023 (module 1 NLP+ Practitioner)

Zaterdag is van 9.30 tot 17.00 uur en zondag van 9.30 tot 21.00 uur

In de training (6 modules) krijg je de complete NLP Practitioner en daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan NAC, Systemisch werk (familie opstellingen), Spiegelogie: Time Line Therapy & Quantum Physics. Als je alle 6 modules hebt doorlopen ontvang je een NLP+ Practitioner certificaat.

Locatie: Friesland

Voor vragen en/of inschrijvingen mag je ons uiteraard bellen:

0512 – 53 14 91 of 0512 – 54 02 16

Mailen mag ook op: info@uptimesense.nl

Een overzicht van de onderwerpen vind je hier.

Veel plezier en tot onze ont-moeting,

Gerrit de Haan

Uptime Training & Coaching

Uptime is ook actief binnen het bedrijfsleven. De volgende bedrijven hebben ook reeds kennis gemaakt met de methode NLP van UPTIME:

Fier Academy,Post Oliemaatschappij bv, Noordned, Postbank en ING, Siemens Den Haag, Accountantskantoor DVEN, Universiteit van Oslo, Zorgkwadrant, Thuiszorg Groningen, Tigra, De Friesland Bank, Bank Bercoop, CJIB Leeuwarden, Van den Enden Bewaking & Receptiediensten, Philips, Vedior, Fenner Dunlop Drachten, De Friesland Zorgverzekeraar, Batavus, SC Heerenveen, SC Cambuur Leeuwarden, SC Veendam, Achmea Zorgverzekeraar Zwolle, Arriva, Schoonmaakbedrijf Nivo Noord, Freeze FM, Erasumus Universiteit Rotterdam, Vrije Universiteit Amsterdam.

Pin It on Pinterest

Share This