NLP Informatieavond

Heb jij jezelf het onderstaande wel eens afgevraagd?

Hoe het komt dat sommige mensen heel makkelijk hun doelen realiseren en andere mensen niet? En dat je met de één veel makkelijker communiceert dan met de ander ? En dat je soms een gevoel van irritatie kunt krijgen ? Hoe mooi zou het zijn dat ik mijn eigen gedachten en gevoel en daardoor mijn gedrag altijd zelf kan bepalen. En wat zou dat mij dan opleveren? Wellicht geen gepieker meer, minder zorgen,meer innerlijke rust, vrijheid en het veel makkelijker realiseren van mijn doelen. De methodiek NLP kan je helpen om de macht over jouw gedachten en dus ook je gevoel weer in eigen handen te nemen. Dus los van datgene wat anderen van je vinden. Velen hebben dit al ervaren en genieten nog steeds van die innerlijke rust.

Ben jij al de bestuurder van jouw leven en gedachten?

Wat is NLP?

NLP staat voor neuro linguïstisch programmeren

Kortom het bewust worden van mijn eigen gedachten (hersentaal) en hoe die te veranderen zodat ze mij ondersteunen. Want weet ik altijd hoe ik de dingen doe die ik doe? En weet ik ook welke gedachten hieraan voorafgaan? En ben ik me ook bewust welke gedachten mij ondersteunen en welke mij beperken? Het is al lang bekend dat 99,999% van de dingen die ik doe automatisch gaan en ik daar dus niet bij nadenk. Dit betekent dus dat resultaten van mijn communicatie aanzienlijk verbeteren als ik de sturing achter beperkende gedachten opspoor en verander. Dit kan d.m.v. krachtige NLP-technieken welke plaatsvinden op onbewust nivo. Want als ik bewust kon veranderen had ik dat toch allang gedaan? (de laatste keer dat ik dat probeerde, hield ik het wel 2 uren vol)

Wil je graag deelnemen aan een informatieavond of wil je er graag een bij jou in de buurt organiseren? Neem dan contact met ons op of meld je hier aan voor de eerstvolgende informatieavond.

 

}

1 avond

Van 19.30 – 22.15 uur

Bijdrage

Gratis

Incl. Koffie en thee

Pin It on Pinterest

Share This