Opleidingen

Zoals je wellicht op de voorpagina van deze website hebt gelezen, is het de missie van Uptime om mensen te ondersteunen die zich graag verder willen ontwikkelen op persoonlijk vlak. Een van de manieren waarop wij dit doen, is door het aanbieden van opleidingen.

Op dit moment bieden wij je een aantal verschillende opleidingen, te weten: NLP en Systemisch werk.

NLP Opleidingen

Neuro Linguistisch Programmeren

NLP is een jonge wetenschap die zijn oorsprong vindt in Amerika, waarbij de mens en zijn emoties, zowel naar zichzelf als naar anderen centraal staan. Een NLP opleiding kan je helpen om eigen vraagstukken op te lossen en je gelukkig te voelen in het leven. Daarnaast is NLP bijzonder geschikt voor mensen die (in een werksituatie) veel te maken hebben met andere mensen. NLP kan je helpen om op een harmonieuze manier met andere mensen om te gaan.

Uptime biedt je de volgende mogelijkheden:

Meer informatie over wat NLP precies inhoudt, vind je hier.

Opleiding

Systemisch werk

In de opleiding Systemisch werk, werken we met opstellingen. Opstellingen maken verstoorde verhoudingen binnen familiesystemen en organisaties zichtbaar. Er wordt een vraag of thema ingebracht en door het (fysiek) opstellen van representanten voor familieleden of collega’s in de ruimte verschijnen als vanzelf de verborgen dynamieken die zich afspelen binnen de familie of organisatie. Het zichtbaar maken en erkennen van “wat is” geeft ruimte voor verandering. Vanuit die ruimte kan het systeem zich – van binnen uit – bewegen in de richting van een oplossing. Met behulp van de opstelling wordt die oplossing zichtbaar gemaakt.

Voor meer informatie over de opleiding Systemisch werk, klik hier.

Pin It on Pinterest

Share This