Recensies

Enorme bewustzijnsverhoging wat in alle facetten in jou en van je leven terug te vinden is. want wanneer jij beweegt, beweegt je wereld met je mee. Dat is te merken!

Hiervoor is Gerrit een geschikte trainer. Iemand die er is, vertrouwen geeft dat je deze reis aankan en je daardoor in je kracht gaat staan. Een stevige rots in jou proces. De trainingen geven je een energieboost ondanks processen nog niet altijd makkelijk kunnen zijn. Echt een aanrader als je er klaar voor bent om te groeien.

Djamiela van der Zee

Gerrit de Haan is een betrokken, integere en vooral energieke persoonlijkheid die met je meedenkt, anticipeert en overzicht bewaart voor al je persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken. Het is een man met een visie en kennis van zaken. Persoonlijk heb ik veel baat bij zijn adviezen en kan het een ieder van harte aanbevelen. En dat was alleen nog maar de info-avond, kan je nagaan wat voor waarde je ontvangt.

Sander Veenstra

De info-avond van Uptime is alleen al een aanrader… Gerrit de Haan legt je op zijn eigen inspirerende wijze uit wat NLP inhoudt en wat je tijdens de cursus kunt leren. Die avond alleen is al een bijzonder uitje!
En dan de cursus zelf…
Ik ben blij dat ik de NLP Practitioner bij Uptime gevolgd heb. Ik vond het zó boeiend om te ontdekken, wat je beperkende gedachten zijn én wat je daaraan kunt doen. Ik heb dingen geleerd en ervaren (zoals bijvoorbeeld de familieopstellingen), waar ik tevoren geen weet van had. Maar… waar ik veel plezier van heb. Dat gun ik iedereen, dus….

Pio Boersma

Ik raad iedereen aan om eens een info avond te bezoeken en oor -deel zelf , voor mij was het een feest van herkenning , ik ben daarna de training gaan volgen, dit was helemaal top, zo kom je achter systemen die on-bewust voor je werken, deze werken soms voor maar ook vaak tegen je en vormen dus blokkades, wanneer je weet hoe dit werkt ben je in staat om de systemen voor je te laten werken ipv tegen je.

De training wordt op een hele prettige en ontspannen wijze gegeven, de dagen vliegen om, wat mij erg aansprak.
De training wordt nlp plus genoemd, en die plus staat wat mij betreft voor alles wat Gerrit naast de normale training extra met je deelt, dit is echt teveel om op te noemen, dit zou je echt beter zelf kunnen ervaren.
Gerrit is een echt goede trainer en absolute motivator, een regelrechte aanrader.
Gerrit nogmaals dank voor je training,vriendschap, en liefde.

Eric Bruggeman

Zeker een aanrader!!! Hier ga je geen spijt van krijgen!!
De training heb ik als zeer bijzonder en verhelderend ervaren. Gerrit heeft mij op een zeer boeiende en inspirerend manier weten te raken.
Ik ben op een positieve manier anders naar mezelf, maar ook naar andere mensen gaan kijken. NLP heeft mijn leven echt verrijkt. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen belemmerende overtuigingen en hoe hier mee om te gaan.
Alsof er een last van je schouders valt en er een nieuwe wereld voor je open gaat.

Karin Reijns

Voordat ik met NLP ging starten was ik zoekende in een aantal zaken. Wilde graag een oude passie qua werk oppakken maar durfde niet. NLP gaf mij de kracht en rust om de stap toch te wagen en ben zo blij dat ik de gok gewaagd heb. Inmiddels eigenaar van een eigen schoonheidssalon en voel me er heel gelukkig bij.

Marijke van Weperen

 

Wil je meer ervaringen lezen van mensen? Je vindt op onze Facebook pagina

Pin It on Pinterest

Share This